EngHallen SchwarzmannAUSSwiSloFra

Kontakt Schwarzmannpovpraševanje

Letalski hangarji

Za letališča, letalske družbe, podjetja za vzdrževanje letal, oddajanje letal in druga podjetja s storitvami na letališčih oblikujemo, izdelujemo in postavljamo letalske hangarje. Glede na specifične zahteve investitorja in lokacijo postavitve ponudimo najbolj optimalno rešitev za zaščito letal.

Lahko ponudimo rešitev “na ključ”, ki vsebuje dizajn, inženering, izdelavo in montažo jeklene pocinkane konstrukcije in kritine z opcijsko dodatno opremo kot je razsvetljava, ogrevanje in avtomatska sekcijska vrata. Pri naših projektih ni “skritih” stroškov in ponudba, ki jo izdelamo po uskladitvi vseh detajlov je tudi končna vrednost investicije.

Pri dizajnu hangarja se seveda prilagodimo glede na tip letala ali letal za katere je hangar namenjen. Izdelali in postavili smo na primer servisni hangar za letala tipa Airbus A319-321 in Bombardier CRJ900. Obliko in višino hangarja smo prilagodili tudi za modele Sharklet.

Vsak projekt je zaupan izkušenemu vodji projektov, ki vodi investitorja skozi vse faze projekta, od povpraševanja do zaključka projekta. Pripravi ustrezen časovni plan za pravočasen zaključek projekta in svetuje ustrezno rešitev, ki je v skladu z lokalno zakonodajo. Zagotovi da projekt poteka tekoče in brez nepredvidenih zastojev.

 

Schwarzmann d.o.o.
Pristava 12a, 1355 Polhov Gradec, Slovenija

tel.: 01 364 73 10, e-mail: info@schwarzmann.si

CE certifikatSchwarzmann blagovna znamkaVarcert certifikatAAA Zlata boniteta odličnosti