EngHallen SchwarzmannAUSSwiSloFra


Kontakt Schwarzmannpovpraševanje

Splošni pogoji

Z obiskom spletne strani www.schwarzmann.si (naprej spletne strani) in z vzpostavitvijo stika z nami, se strinjate z našimi splošnimi pogoji, ki vam jih predstavljamo spodaj in ste seznanjeni z izjavo o varovanju podatkov.

Lastnik spletne strani je podjetje Schwarzmann d.o.o., Pristava 12a, 1355 Polhov Gradec, Matična št. 3577325, tel.: 01 364 73 10, e-mail: info@schwarzmann.si.

Uporaba spletne strani je vezana na sledeče splošne pogoje:

Uporaba vsebin te spletne strani je namenjena za pridobitev splošnih informacij o naših izdelkih in storitvah. Te informacije se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega obvestila. Za morebitne napake in zastarele informacije na spletni strani ne odgovarjamo. Informacije in materiale z naše spletne strani uporabljate na vašo lastno odgovornost.

Vsebine in materiali na spletni strani so naša last in zanje velja zakon o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje in podvajanje katerih koli delov spletne strani brez dovoljenja je prepovedano.

Ob obisku naše spletne strani se v vaš brskalnik naložijo manjše datoteke – piškotki, ki omogočajo ustrezen prikaz vsebine spletne strani ter služijo namenu zbiranja nekaterih splošnih analitičnih podatkov o obiskih spletne strani. S temi datotekami ne zbiramo osebnih podatkov. Več o piškotkih

Naše spletno mesto vsebuje tudi povezave z drugimi spletnimi mesti za katere podjetje Schwarzmann d.o.o. ne more prevzeti odgovornosti za varovanje zasebnosti.

Izjava o varovanju podatkov

V podjetju Schwarzmann d.o.o. spoštujemo zasebnost in varovanje vaših podatkov. Vaše podatke bomo uporabili izključno za namene komuniciranja z vami glede vašega povpraševanja, poslane ponudbe oz. vašega projekta in v primeru vaše privolitve za obvestila, povezana z našo dejavnostjo in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z zakoni ZVOP-1, ZVOP-2, ZPT-1B in GDPR.

Ime podjetja:  Schwarzmann d.o.o.
Sedež podjetja: Pristava 12a, 1355 Polhov Gradec, Slovenija
Odgovorna oseba v podjetju: Boštjan Bevec, direktor

Kontaktni podatki za informacije glede varstva osebnih podatkov:
Schwarzmann d.o.o., Pristava 12a, 1355 Polhov Gradec, Slovenija
Tel.: 01 364 73 10, e-mail: info@schwarzmann.eu

2. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene komuniciranja glede odprtih povpraševanj, za pošiljanje ponudb in usklajevanje informacij glede želenih ponudb, komuniciranja za vodenje tekočih projektov, komuniciranja za potrebe vzdrževalnih del (servisi) ali reklamacij, pošiljanje informacij o novih produktih in dosežkih našega podjetja po elektronski pošti.

Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo:

Osebne podatke za namen obveščanja zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Osebne podatke  za namen obveščanja uporabljajo naši naslednji oddelki:

Za namen komuniciranja s strankami glede odprtih povpraševanj, ponudb in tekočih projektov zbiramo in hranimo podatke na podlagi potrebe za sklenitev pogodbe ali izvedbo pogodb:

Osebne podatke  za namen komuniciranja uporabljajo naši naslednji oddelki:

3. Iznos

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

4. Obdobje hrambe

Podatke hranimo in uporabljamo, dokler smo v poslovnem stiku z vami, oz. dokler ne podate pisne zahteve po izbrisu vaših podatkov iz naše evidence.

5. Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:
Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

Schwarzmann d.o.o.
Pristava 12a, 1355 Polhov Gradec, Slovenija

tel.: 01 364 73 10, e-mail: info@schwarzmann.si

CE certifikatSchwarzmann blagovna znamkaVarcert certifikatAAA Zlata boniteta odličnosti