EngHallen SchwarzmannAUSSwiSloFra


Kontakt Schwarzmannpovpraševanje

Zakaj Schwarzmann?

Po meriPo meri

Vsako podjetje ima specifične omejitve in potrebe pri pridobivanju novih pokritih površin. Da bi povečali učinkovitost investicije, poskrbimo za ustrezno površino, volumen, obliko in prekritje glede na naročnikovo lokacijo in namen. Naši skrbniki projektov imajo izkušnje iz praktično vseh branž oz. področij poslovanja in strankam lahko tako pomagajo do najustreznejše rešitve.

Projektno vodenjePredani skrbniki projektov

Vsak projekt je zaupan v roke naših izkušenih skrbnikov projektov, ki z utečenimi postopki tehnične priprave vodijo stranke skozi celoten proces investicije, od poizvedbe do zaključka projekta in po njem. Sodelujejo pri pripravi terminskega načrta in svetujejo, kako ravnati v skladu z ustrezno zakonodajo. Njihova naloga je zagotoviti, da projekt poteka čim bolj tekoče.

Zaklenjena cena Zaklenjena cena

Naši skrbniki projektov podrobno preučijo situacijo investitorja, zato je cena, ki jo navedemo v pogodbi fiksna. Zagotavljamo rešitve na ključ, brez dodatnih presenečenj v zvezi s stroški, potem, ko so dogovorjene vse podrobnosti in je naročilo potrjeno. Držimo se pogodbenega zneska, brez skritih stroškov in doplačil, to je naše jamstvo.

PodporaStoritve po nakupu

Naše stranke pogosto v nekaj letih presežejo proizvodne ali skladiščne kapacitete, ki so jih predvidele v prvi fazi rasti. Z veseljem jim priskočimo na pomoč pri adaptaciji, razširjanju ali premestitvi obstoječih montažnih objektov. Skrbnik projekta tako ostane strankin kontakt tudi naprej in ji nudi vso podporo, ki jo potrebuje za dolgoročno uporabo objekta.

 

povpraševanje

Schwarzmann d.o.o.
Pristava 12a, 1355 Polhov Gradec, Slovenija

tel.: 01 364 73 10, e-mail: info@schwarzmann.si

CE certifikatSchwarzmann blagovna znamkaVarcert certifikatAAA Zlata boniteta odličnosti